Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1511 až 1520 z celkem 1917 článků.
1383767214_DSC_0029.jpg

Tréninkové jednotky speciálně pro golmany jsou tady!

V úterním podvečeru proběhl první letošní speciální trénink sparťanských golmanů. První tréninková jednotka, která tak odstartovala pravidelný cyklus speciálních golmanských tréninků, které jsou součástí dalšího zlepšování sportovní výchovy ve Spartě.

ACEMA Sparta Praha

Sparta v poháru přehrála Liberec!

Úvodní zápas osmifinálové skupiny poháru Sparta zvládla a z Liberce veze cenné vítězství. Výhra se však nerodila lehce, sparťané v utkání vedli, ale zároveň ve třetí třetině několikrát dotahovali jednobrankový náskok soupeře. Rozhodující gól trefil v přesilovce Strachota. Liberec - Sparta 7:8 po prodloužení.

1382996573_DSC_0380.jpg

Premiérový extraligový gól juniora Jaroše napomohl Spartě k zisku dvou bodů! Pardubice-Sparta 4:5pn!

Zápas tří rozdílných třetin sehráli sparťané v pardubické hale Dašická. Úvodní oťukávácí třetina skončila 0:0, našlapaná hala v Pardubicích však od druhé části viděla atraktivní utkání, kde Sparta odskočila domácím do třígólového trháku a domácí hnáni fantastickým publikem mohutně dotahovali pět minut před koncem dokázali vyrovnat. Prodloužení rozzuzlení nepřineslo, v dovednostní soutěži si po zásluze připsali bonusový bod sparťané - všichni exekutoři nájezdu uspěli.

1382950741_soutez3.jpg

Soutěž v návštěvnosti pokračovala!

Termínová listina extraligy nám tentokrát nepřála a muži sehráli své utkání proti Brnu během prodlouženého víkendu a navíc na "NE"domácí hale Tatranu Střešovice. I přítomnost Vás - našich diváků - chyběla áčku k tomu, aby přetlačilo buldoky. Takto to stačilo pouze na bod za remízu po 60minutách hry, v nájezdech uspělo Brno.

1382815028_Titulka.JPG

Sparta brala po nájezdové loterii s Brnem jen bod! 3:4 po nájezdech!

Muži sehráli velmi vyrovnané a bojovné utkání proti brněnským buldokům. V utkání plném chyb tahali výsledkově za delší konec buldoci, avšak Sparta vždy dotáhla ztrátu. Do prodloužení poslal zápas dalekonosnou střelou Ondra Kadoch, v nájezdech však uspělo Brno a odváží si z Prahy 2 body za výhru 3:4 po nájezdech.

1382641612_luka.jpg

Luka Časar: Na zápas s Brnem se připravíme a půjdeme si za svým cílem!

Spolu s novým větrem do plachet Sparty se navrátil do sestavy po měsíci stráveném doma ve Slovinsku i Luka Časar. Ve třech zápasech nasbíral 4 body za dvě branky a stejný počet asistencí. Jeho pohled na dění uvnitř týmu i extraligu jako celek si můžete přečíst právě zde.