Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1871 až 1880 z celkem 1918 článků.
1321261492_14 tit.jpg

Třetí třetina rozhodla o vítězství Sparty nad brněnským Hattrickem

Nedělní poledne přivedlo na sparťanské hřiště jednoho z favoritů 1. ligy - Hattrick Brno. Utkání nabídlo hrstce diváků vyrovnané dvě třetiny, po kterých hosté dokonce vedli. Třetí třetinu však opanovala Sparta a udržela si první příčku v tabulce i domácí neporazitelnost.

1320876387_14a.jpg

Sparta nadělila Liberci desítku a připsala si další pohárové vítězství!

Sparťané si tak po Chomutově a Kladně připsali další cenný skalp, a to v podobě extraligového Liberce. Utkání bylo dvě třetiny velmi vyrovnané. Domácí po většinu zápasu vedli, ale hosté se vždy dokázali výsledkově dotáhnout. Jejich vzdor zlomil až ve třetí třetině úspěšně proměněným nájezdem Jan Marvánek. Poté už se prosazovali jen domácí a zvítězili vysoko 10:4.

1320451303_DSC_0339.NEF.jpg

Sparta vydřela v Náchodě výhru v prodloužení a nadále vede ligu.

Sparťané přijeli do Náchodu dle papírových předpokladů jako favorité. Vždyť se jednalo o utkání mezi prvním a posledním týmem tabulky. Diváci v náchodské sportovní hale ale viděli vyrovnané utkání, ve kterém domácí florbalisté hostům cestu za vítězstvím značně zkomplikovali. Zápas tak nakonec rozhodl až v prodloužení Michael Černý a zajistil Spartě alespoň dva body za vítězství 5:4. Pražané jsou tak sice nadále v tabulce na prvním místě, ale pouze díky lepšímu poměru vstřelených a obdržených branek.