Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1701 až 1710 z celkem 1918 článků.
1353093650_Sparta_hromad.jpg

V sobotu na hřišti necháme všechno! AKTUALIZOVÁNO

Před dnešním utkáním jsme vyzpovídali některé hráče, kteří si ještě čerstvě pamatují barážovou bitvu proti Otrokovicím z předloňské sezóny. Jak na smolný sestup vzpomínají, jak se oba týmy proměnili a jak se Sparta připravovala na zápas. To vše si můžete přečíst v následujícím rozhovoru.

1352923099_Sparta_Otrokovice.jpg

V sobotu Spartu čeká odveta za předloňskou baráž!

Tentokrát netradičně v sobotu přivítají sparťané svého Otrokovického soupeře v hale TJ Tatran Střešovice. Sparta má svému soupeři co oplácet a hraje se o veledůležité body v boji o play off.

1352728870_news_sparta.jpg

Druhá třetina rozhodla o prohře Sparty proti Chodovu

Slibný začátek utkání proti pražskému rivalovi pokazil výpadek ve druhé třetině, kde si soupeř dokázal vytvořit rozhodující náskok. Stíhací jízda v závěru utkání už bohužel na zvrat nestačila.

ACEMA Sparta Praha

Junioři vyloupili Otrokovice!!

Zodpovědný a disciplinovaný výkon předvedli sparťanští junioři v neděli v Otrokovicích. Z horké palubovky odhodlaného soupeře si odvaážejí důležité 3 body za výhru 5:0!

1352461901_marvis.jpg

Marvánek: Na Chodov si věříme!

Již tuto neděli nastoupí sparťané k utkání 9. kola extraligy na palubovce Chodova. Podobně jako minulé Vítkovicím, půjde i Chodovu v utkání se našimi borci o průběžné vedení v tabulce. Nejen o utkání s pražským rivalem jsme si povídali s Janem Marvánkem.