Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1691 až 1700 z celkem 1918 článků.
1353613157_Clanek_oddily_foto.jpg

Sparta startuje prodej lístků na Superfinále 2013!

Emoce, krásné góly, tvrdé souboje, úžasná atmosféra - vítězové a poražení. To vše je Superfinále 2013. Finálové utkání by si žádný fanoušek florbalu neměl nechat ujít. Díky Spartě si nyní můžete zajistit lístek na tuto jedinečnou a neopakovatelnou akci!

ACEMA Sparta Praha

V cestě stojí Hradec a Future!

V rychlém sledu za sebou následují zápasy G2 ligy juniorů. Soupeřem Sparty bude v sobotu tým Hradce Králové, v neděli je na programu derby s Futurem.

1353525141_duchek_hlavni.jpg

Na ten nájezd jsem si věřil!

Dvěma góly výrazně pomohl k výhře nad Otrokovicemi, za sezónu už nasbíral 11 gólu a 6 asistencí a je tak nejlepším sparťanským střelcem. To je dosavadní vizitka Petra Duchka! Jak se mu hrálo proti tvrdé obraně Otrokovic, co by hlavně měl umět elitní zakončovatel a jak vyzrát na Mladou Boleslav? Na to vše a ještě více nám odpovídal v následujícím rozhovoru.

1353426620_Benes.jpg

Beneš: Věřím, že naše aktivní hra bude na Boleslav platit!

V krátkém rozhovoru jsme pro Vás vyzpovídali Martina Beneše, který v sobotu výrazně pomohl Spartě k bonusovému bodu ze samostatných nájezdů. Co mu pomohlo zvládnout těžkou situaci a jak vidí vyhlídky Sparty proti Mladé Boleslavi.

ACEMA Sparta Praha

Junioři se v tabulce dotáhli na pátý Tatran Střešovice!

V neděli dopoledne sehráli své utkání také sparťanští junioři. Stejně, jako jejich mužští kolegové v sobotu, ani oni nedokázali utkání do vítězství dotáhnou v základní hrací době, zato však brali extra bod navíc v prodloužení.

1353193675_radost.jpg

Sparta udolala Otrokovice až na samostatné nájezdy

Velmi napínavý zápas až do konce mohli dnes vidět fanoušci, kteří dorazili do Střešovické haly. Sparta v utkání proti Otrokovicím třikrát vedla, ale svoje vítězství zpečetila až v samostatných nájezdech.