Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1681 až 1690 z celkem 1918 článků.
1355081703_radek_krizko.jpg

Těšíme se na posilu v kabině!

Finále mistrovství světa je za námi a je čas se vrátit zpět k Extralize, kde Sparta stále bojuje o play-off. V rozhovoru s Radkem Križkem jsme si povídali o jeho zranění, dosavadním průběhu sezóny, ale i o speciálních soutěžích, které jsme si pro Vás k sobotnímu utkání připravili.

ACEMA Sparta Praha

Ostrava před zápasem na Spartě posiluje. Přijede i Zálesný?

Domácí utkání mužů Sparty proti FBC Ostrava je na programu 15.12, v sobotu, od 16 hodin. Celosezónní soutěž v návštěvnosti kategoriií posledním domácím zápasem v roce 2012 graduje, každý příchozí se bude násobit dvěma! Největší pozvánku však připravuje právě soupeř. Ostrava v extraligové pauze, kterou vyplnilo MS ve Švýcarsku, mohutně posiluje!

ACEMA Sparta Praha

Junioři dnes proti Tatranu, zítra se do cesty postaví Chodov!!

Dnes a zítra čeká sparťanskou juniorku dvojutkání proti soupeřům z Prahy. V prvním utkání budou chtít svěřenci Michala Kodalíka a Radka Skaličky oplatit Tatranu porážku z prvního utkání letošní sezóně, proti Chodovu však budou potvrzovat výhru.

1354724573_Sparta_Ostrava.jpg

Poslední domácí utkání v tomto roce se blíží!

Na florbalovém mistrovství světa se teprve rozjíždějí vyřazovací boje, sparťanští borci ale už pilně trénují na svého dalšího soupeře v Extralize. Již za necelých deset dní přivítají sparťané na své palubovce celek Ostravy. Na poslední domácí utkání tohoto roku jsme pro naše fanoušky připravili speciální soutěže a další akce o velmi zajímavé ceny!

1354617699_sportobchod_vanoce.jpg

SportObchod.cz spustil Vánoční centrum

Partner sparťanských florbalistů SportObchod.cz spustil Vánoční centrum, které vám pomůže vybrat ten správný Vánoční dárek za super cenu. Navíc můžete hrát o jízdu ve Ferrari, 830 dárkù k objednávkám a slevy za 1 000 000 Kč.

1354297674_Soutez_Ostrava.jpg

Zažij Extraligový zápas s A-týmem!

Unikátní příležitost prožít zápasový den s našim Áčkem mužů je tady! Sparta pro své fanoušky připravila jedinečnou soutěž, jejíž výherce bude moci strávit celý den jako člen Extraligového týmu. Zažijte předzápasovou rozcvičku, taktické pokyny v kabině a atmosféru zápasu přímo ze střídačky. Soutěžte s námi a poznejte náš elitní tým tím nejlepším možným způsobem!

1354124613_Clanek_oddily_foto.jpg

Co florbalistům pod stromeček? Vstupenky na Superfinále 2013!

Darujte zážitek, vyhněte se Vánočnímu stresu a potěšte své blízké! Předprodej vstupenek na Superfinále florbalu 2013 začal před několika málo dny a Vy již nyní máte možnost, pořídit si vstupenky do sektoru fanoušků našeho oddílu! Fanděme společně, reprezentujte náš oddíl přímo v O2 areně!

ACEMA Sparta Praha

Sobotní parta ve svém koši druhá, nedělní na čtvrtém místě!

Další zápasy odehráli mladší žáci. Sobotní parta revanšovala své kolegy z mužského A-týmu a porazila Mladou Boleslav 4:3. Ve finále pak podlehla a skončila na druhém místě. Nedělní souboje byli pro sparťany náročnější, nakonec skončili čtvrtí!