Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1661 až 1670 z celkem 1918 článků.
ACEMA Sparta Praha

GOTHIA 2013, DAY 3_Ve hre uz pouze juniori!

Mladsi zaci se z Gothii rozloucili v poledne, dorostenci v napinavem utkani s Gullivery. Starsi zaci smolne v zaveru inkasovali a vypadli take. V B pavouku nyni zustali jiz pouze juniori.

ACEMA Sparta Praha

GOTHIA 2013, DAY 3_Sen trenera Vachudy zije!

Starsi zaci postoupili pres uvodni kolo play-off A! Mladsi zaci svoji pout turnajem ukoncili po krasnem zapase, ktery bohuzel prohrali 2:4. Dorostenci a juniori sve uvodni kola play-off rozehraji v 18, resp 17h.

ACEMA Sparta Praha

GOTHIA 2013, DAY 2_Skupiny odehrany!

Skupiny jsou jiz minulosti. Ve fotogalerii jsou nove fotky - novym objevem je trener Blazik (jeho tym vyhral skupinu, tak se nafotil jako velky pán :-))

1357399684_3.JPG

Junioři na Gothia Cupu stříbrní!

AKTUALIZOVÁNO ! Největší klubový turnaj ve florbalu na světě má za sebou první den a s ním třetinu zápasů základní části turnaje. Sparťané se v silné konkurenci zahraničních týmů rozhodně neztratili a předvedli, že florbal zvládají na světové úrovni!

ACEMA Sparta Praha

GOTHIA 2013, DAY 1_Noc pred probuzenim do klicoveho dne!

A je to tady, klicovy den v turnaji. Treneri vi, o co jde! Hraci by se to meli snazit aspon uvedomit. Malokdo ma moznosti jako oni - delat to, co maji radi, byt spolu se svymi kamarady, merit sve sily se sportovci s ruznych zemi, byt centrem florbaloveho deni primo v kolebce florbalu!

ACEMA Sparta Praha

GOTHIA 2013, DAY 1_KAPITAN HLASI ODLET!!

Sparťanská výprava se již chystá spát. Junioři jsou mnohem disciplinovanější než jejich kolegove o ročník níže - dorostenci. Vše vypadá naprosto dokonale, ale bohužel tomu tak není!

ACEMA Sparta Praha

GOTHIA 2013, DAY 0_souhrn dne

Po úvodním vyčerpávajícím dni se chystají sparťané ke spánku (pozn.redaktora: noční dlouhé PSP party). Mladší žáci mezitím hrají městečko Palermo a na chodbách školy Kalltorpskollan všechny výpravy svádí boj ohledně požárních předpisů, které zde aplikuje nesmlouvavý zaměstnanec školy.