Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1901 až 1910 z celkem 1918 článků.
1316987348_DSC_0354.NEF.jpg

Sparta zvítězila také doma a vede ligu

Sparťané zvládli náročný program tohoto víkendu, kdy nejprve v sobotu vybojovali vítězství v pohárovém utkání s Chomutovem a v neděli pak servírovali domácím fanouškům ofenzivní podívanou proti Bivojům z Litvínova. S tradičním účastníkem první ligy si poradili 8:2.

ACEMA Sparta Praha

Junioři prohráli s Tatranem

Domácí hráči nedokázali v prvním zápase juniorské nejvyšší soutěže porazit Tatran a v nedělním dopoledním utkání prohráli 5:7.

ACEMA Sparta Praha

Dorostenci mají po víkendu 6 bodů

Těžký start do sezóny nachystal los ČFBU pro sparťanské dorostence, kteří hned ve svém prvním utkání nové sezóny změřili síly s obhájci mistrovského titulu FBŠ Bohemians.

1316634763_news_sparta_litvinov.jpg

Sparta se letos poprvé představí doma proti Litvínovu

Hráči Sparty v předchozím zápase rázně vykročili do nové sezóny vítězstvím 8:4 na hřišti Havlíčkova Brodu. Na výhře se výrazně podílel zkušený Radek Križko, který si připsal hned pět bodů za tři góly a dvě asistence. Povede se v nedělním zápase navázat na dobrý výkon i výsledek v domácí hale proti tradičně nepříjemnému soupeři z Litvínova? A přijdou svůj tým do domácí haly opět povzbudit skvělí fanoušci, kteří v Havlíčkově Brodě vytvořili téměř domácí prostředí?