Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1331 až 1340 z celkem 1917 článků.
ACEMA Sparta Praha
ACEMA Sparta Praha
ACEMA Sparta Praha
ACEMA Sparta Praha
ACEMA Sparta Praha
ACEMA Sparta Praha
1423220965_DSC_0428.jpg

Sparta vyválčila nad Vinohrady pouze bod! Padla po prodloužení!

Pokud chtěli sparťané odčinit nepovedený průběh utkání proti Pardubicím, rozhodně tak neučinili během domácího zápasu s Vinohradama. Průměrné úvodní dvě třetiny, během kterých Sparta prohrávala až o 3 branky, vystřídal tradiční mohutný závěr, kterým sparťané šli do vedení. To bohužel smolně neuhájili, soupeř vyrovnal a bral dokonce i bonusový bod z prodloužení.

1423130519_DSC_3120.jpg

David Ježek před dnešním pražským derby: Na Vinohrady jdeme připraveni!

Čtvrtky budou v únoru v hale Sparty nabité. Jedním ze tří domácích utkání, které se odehraje tento čtvrtek od 19:55 v hale Sparty na Podvinném Mlýně, bude malé pražské derby proti Sokolu Královské Vinohrady. Tým z Podvinného Mlýna bude chtít svého soka porazit a ziskem tří bodů jasně vykročit směrem k play-off.

1422973876_hraci Dalen.jpg

Sparťanský týden ve Švédsku? Svatoš s Časarem večeřeli u Kronbergů, Berka se vzdělával v Pixbu!

V uplynulém týdnu Podvinný Mlýn poněkud osiřel. Kdo zavítal na trénink extraligového týmu, postrádal několik známých tváří. Na palubovce chyběli tahouni Svatoš s Časarem a tréninky vedl asistent Miroslav Medal. Zatímco sparťanští útočníci sbírali cenné zkušenosti v klubu IBK Dalen na severu Švédska, trenér Berka pozoroval sportovní proces výchovy florbalistů v populárním švédském velkoklubu Pixbo Wallenstam.

1422825688_DSC09182.JPG

Příští turnaj starších žáků již pro všechna naše družstva v sobotu!

Tento hrací víkend rozhodl, že v dalším ligovém turnaji za 14 dní budeme mít všechna čtyři družstva starších žáků v horní, tedy sobotní polovině turnajů. V sobotu nejprve obhájili kluci z Barrandova 4.místo v A-koši a stejně tak tým z Podviňáku obhájil své 5. místo v elitním koši. V sobotu uspěl také sparťanský C-tým, který udržel velmi pěkný C-koš. A konečně v nedělním programu konečně postoupil i D-tým Sparty a příště se představí již v "Éčkovém" koši. Velký úspěch této kategorie!