Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 571 až 580 z celkem 1916 článků.
1447_20190114_113634.jpg

Letní soustředění s několika novinkami, včetně nového systému přihlašování!

V létě Sparťany čeká nabitý florbalový program, mimo letních florbalových turnajů, členy Sparty čeká také letní klubové soustředění, které se již tradičně uskuteční v Králově Dvoře, kde je pro florbalový a sportovní rozvoj mladých Sparťanů to pravé prostředí. Mladé Sparťany a Sparťanky letos čeká okořenění doprovodného programu, jaké novinky včetně nového systému přihlášení Sparťany čekají? To se dozvíte níže v článku.

1444_20190108_215237.jpg

,Taková ocenění jsou odměnou za dlouhodobou práci," říká k úspěchu gólmanů Wertheim

Úvod roku 2019 Sparta zahájila na pražském turnaji Prague Floorball Cup. Ještě před samotným turnajem klub pro své členy uspořádal Sparta Skills Camp, který sloužil jako příprava na samotný turnaj, kde si hráči po vánoční pauze zpestřili své florbalové dovednosti. Na kempu se zdokonalovali také mladí brankáři, kteří se zaměřili na naprosté detaily v práci v brankovišti, nejen tento kemp napomohl k tomu, že právě dva Sparťanští brankáři na turnaji obdrželi ocenění Nejlepší brankář turnaje. ,,Jsem rád, že se klukům turnaj vyvedl, taková ocenění jsou pro brankáře velmi cenná, je to odměna za dlouhodobou práci," říká trenér brankářů Daniel Wertheim.

1442_20190108_125037.jpg

,Spartu jsem zakládal, přivést syna byla samozřejmost," říká legenda a otec Rudolf Javořík

Po delší odmlce vám přinášíme zajímavé rozhovory z rubriky Rodiče a Sparta. Dnes si můžete pročíst zajímavý rozhovor s legendou a zakladatelem florbalové Sparty Rudolfem Javoříkem, který na Spartu přivedl svého syna a již několik let se zapojuje do trénování mládeže. Jak vnímá rozvoj florbalu člověk a dnes v první řadě otec se zápalem pro sport, který florbalovou Spartu zakládal?

1439_20190101_200518.jpg

Mládež Sparty zahájí nový rok na Prague Floorball Cupu, představí se celkem sedmnáct týmů!

Sparťanská mládež nezahálí a nový rok 2019 zahájí pěkně z ostra. V prvním lednovém týdnu Sparťany čeká tradiční Prague Floorball Cup, kde bude mít Sparta zástupce celkem sedmnácti týmů. Turnaje se účastní celky od přípravek až po dorostenecké hráčky. Sparta se na turnaj připraví trošku netradičně, před turnajem všichni účastníci absolvují jednodenní Skills Camp, který bude sloužit jako příprava a cenný čas na florbalce po delší vánoční pauze.

1438_20181230_181446.jpg

,Mladším žákyním se konec roku nevydařil," říká trenér Kovač

Přestože sparťanské mladší žákyně odjížděly ze třetího turnaje letošní sezóny, který se uskutečnil na začátku listopadu, s výborným druhým místem z nejvyššího výkonnostního koše poté, co hořkost porážky poznaly až ve finálovém duelu proti Black Angels (4:6), když předtím ve skupině porazily shodným výsledkem 6:5 jak Tatran Střešovice, tak pořádající Ivanti Tigers Jižní Město, dva závěrečné turnaje kalendářního roku 2018 se jim vůbec nepovedly.