Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1631 až 1640 z celkem 1917 článků.
ACEMA Sparta Praha

Mistrovský víkend

Tento víkend mají Sparťani proti sobě 2 nejtěžší možné soupeře. Tatran a Vítkovice jako jediní dokázali zatím florbalovou extraligu vyhrát. Ptáme se především Michala Kotoučka, jak si užil zápas s Tatranem, a jak si asi užije zápas s Vítkovicemi.

1360362861_DSC_0110.jpg

Play-off se vzdaluje. Sparta doma podlehla Tatranu 1:7

Hráči Sparty drželi tempo s mistrovským Tatranem pouze první třetinu. Ve zbytku zápasu už dominovali Střešovičtí a odvezli si z Podvinného mlýna vítězství 7:1. Za domácí se prosadil Miroslav Šnajdr.

ACEMA Sparta Praha

Napodobí muži mladší žáky?

Jak na Tatran Střešovice ukázali mužskému áčku jejich kolegové z mladších žáků. V přípravném utkání hraném v hale na Kotlářce porazili Tatran 4:2.

1360008134_marvis.jpg

Marvánek: Podcenění nečekáme, hlavní je maximální soustředění!

Pro naše fanoušky jsme vyzpovídali sparťanského obránce Honzu Marvánka, který se právě vrátil z Yverdonu, kde se představil v zápasech české reprezentace v utkáních proti výběru domácího Švýcarska. Jak vnímal premiéru v reprezentaci a jak vnímá důležité páteční utkání, to vše se dozvíte v článku.

1359924751_2.2. - 3.2. Yverdon SUI nástup.jpg

Sparta v reprezentaci.

Víkend znamená nový díl SzK. Tento týden je reprezentační pauza, tak se podrobněji podíváme na nominované hráče z našeho klubu.

1359747274_marvis.jpg

Sparťany čeká těžký souboj s mistrovským Tatranem.

Reprezentační výběry povolaly do svých služeb Ondřeje Perušiče a Jana Marvánka, ale reprezentační pauza je velmi krátká a již příští pátek přivítá Sparta na domácí palubovce mistra ze Střešovic. Je na co se těšit!