Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1451 až 1460 z celkem 1917 článků.
1392735557_DSC_0047.jpg

Sparta-Dalen no.1: Trenér Sparty vyráží na stáž do švédského Dalenu!

Pětidenní trenérskou stáž v elitním švédském klubu IBK Dalen v nejbližších dnech absolvuje trenér sparťanské mládeže a také extraligového áčka Jaroslav Berka. Sparta tak i nadále buduje svou sportovní koncepci, kdy se snaží držet krok s nejnovějšími sportovními trendy i světovou florbalovou špičkou.

1392329693_fotka.jpg

Honza Lang: Chci se neustále zlepšovat a jednou si zahrát extraligu!

Dalším z řad mládeže, s kým přinášíme rozhovor, je barrandovský starší žák, Honza Lang. Velký tahoun týmu starších žáků, který už pomalu nakukuje i do vyšších kategorií a plánuje si jednou zahrát za extraligové áčko! Více o Honzovi si přečtěte níže!

1392236920_Vršovicka_web.jpg

Sparta představuje nového partnera v oblasti zdravotní péče o hráče!

Jistě jste si všimli, že v aktuální sezóně je realizační tým A-týmu mužů rozšířen o v dnešní době již nezbytnou součást sportovních oddílů - odborníka z oblasti fyzioterapie. Fyzioterapeutkou A-týmu je Michaela Hricková a díky jejímu jménu Sparta navázala spolupráci s klinikou Vršovická zdravotní a.s., kam se aktuálně chodí zotavovat sparťané po zraněních i při dlouhodobějších problémech. V plánu je do podobné péče o zdraví sportovců zařadit také tým juniorů a dorostenců, Sparta také připravuje možnost zdravotních prohlídek pro všechny ostatní mládežnické kategorie.

1391981608_DSC_0155.JPG

Jedna skvělá třetina nestačila, Sparta se musela sklonit před Vítkovicemi!

Špičkový florbal se odehrával v hale na Podvinném Mlýně v nedělním podvečeru a skoro tři stovky diváků viděli parádní podívanou, dechberoucí zápletku i smutné pohledy sparťanů. Vítkovice si dvě třetiny vypracovávaly náskok, aby ho během sedmi minut ztratily a poté rozhodly z nenápadné akce v přesilovce. Závěrečný tlak domácích přinesl jen břevno Součkovy svatyně a tedy tři body cestující do ostravských Vítkovic.