Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 541 až 550 z celkem 1916 článků.
1473_20190304_224435.jpg

Přátelské prostředí klubu Sparty nemá v kolektivních sportech konkurenci, říká otec Martin Sedláček

Je tu další rozhovor z rubriky RODIČE A SPARTA! Tentokrát jsme vyzpovídali nadšeného trenéra a otce, který na Spartu do akademie Barrandov přivedl své všechny tři děti. Čím to, že si všechny Martinovy děti oblíbily prostředí florbalové Sparty? ,,Myslím si, že se mým dětem na Spartě jednoduše líbí. Rádi chodí na tréninky i na zápasy, pravidelně jezdíme i na zápasy Áčka. Prostředí celého klubu je pro všechny velmi přátelské. V tomhle nemá Sparta na Barrandově v kolektivních sportech konkurenci," říká otec "florbalové rodiny" Martin Sedláček.

1472_20190303_195707.jpg

,Jsme rádi za první vítězství v sérii proti dobře připravené Bohemce," říká odchovanec Svatoš

První čtvrtfinálová bitva s pražským rivalem FbŠ Bohemians je za námi, první bod do serie vybojovala Sparta. Skoro šest stovek diváků sledovalo vyrovnaný zápas plný osobních soubojů a vypjatých momentů, které Sparta přetavila v cenné vítězství po nájezdech 5:4. Druhé kolo nás čeká v úterý 5. března od 18:45 opět v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně.

1471_20190227_100954.jpg

Čtvrtfinále proti Bohemians startuje v neděli, nepropásněte informace o vstupenkách

Čtvrtfinálová bitva mezi Spartou a FbŠ Bohemians se nezadržitelně blíží. Dobrou zprávou pro Sparťanské fanoušky je to, že se celá čtvrtfinálová série odehraje v prostředí, které dobře známe. Klání až sedmi možných vzájemných utkání budeme sledovat v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně. Níže v článku naleznete informace o vstupenkách pro letošní play-off.

1470_20190225_222542.jpg

Čtvrtfinálová bitva je po roce zpět! Sparta si do play-off vybrala pražského rivala Bohemians

Po 26. kole Tipsport Superligy bylo konečně jasno, osm nejlepších týmů ligy si to rozdá o účast v Superfinále 2019. Sparťané měli do posledních chvil vše ve svých rukou. Získaný bod s Chodovem Spartu zařadil na druhé místo po základní části a hned po první Mladé Boleslavi měla Sparta možnost volit svého soupeře do čtvrtfinále play-off. Tým Milana Garčara zvolil pražského rivala FbŠ Bohemians, fanoušky tak po roce čeká jistě stejně napjatá čtvrtfinálová bitva jako v loňské sezoně. Všichni si přejeme minimálně stejný scénář jako loni, kdy Sparta vyhrála vypjatou serii 4:1.

1469_20190224_194730.jpg

Drama do posledních vteřin, Sparta jde do play-off z druhého místa!

Ve 26. kole Tipsport Superligy Spartu čekal nelehký úkol k zisku minimálně dvou potřebných bodů k zisku prvního místa základní části. Sparťané nastoupili před plnou Arénou Sparty na Podvinném Mlýně proti silnému celku z Jižního Města. Po dramatickém startu utkání se Sparta dokázala vrátit do zápasu a své šance přetavila ve dvě gólové oslavy a k srovnání zápasu.

1468_20190220_131135.jpg

PREVIEW | ,,Pro první místo a historický úspěch Sparty uděláme maximum," říká Kareš!

Mužský ,,A tým" čeká v neděli od 17:00 v domácí hale na Podvinném mlýně nevídaný souboj. Mladý tým vedený ostříleným kapitánem Milanem Garčarem čeká něco, co před sezonou nečekal snad nikdo z nás. Výhra proti pražskému rivalovi z Jižního města znamená pro Sparťanský tým první místo základní části Tipsport Superligy a zisk poháru prezidenta Českého florbalu. ,,Atmosféra v kabině je výborná a je vidět, jak kluci chtějí jít za výhrou a za vítězstvím základní části, všichni táhnou za jeden provaz," říká před posledním duelem základní části hlavní trenér Ondřej Kašpárek.