Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 271 až 280 z celkem 1916 článků.
1756_20210401_133958.jpg

,,Z neděle jsme se poučili, do domácí UNYP ARENY se těšíme, říká Marek Vojta

Sparta má za sebou dvě úvodní utkání čtvrtfinálové série proti Tatranu. Nyní se série přesouvá na domácí hřiště do UNYP ARENY a Sparťané se nemohou dočkat. ,,Jsem přesvědčený, že nám paradoxně nedělní prohra v naší hře pomůže. Na pátek jsme natěšení a připraveni rozbalit naší hru v plné síle," říká k domácímu třetímu a čtvrtému čtvrtfinále trenér Marek Vojta.

1754_20210322_091609.png

Kašpy z nás udělal jednu velkou tlupu a na Tatran si věříme, říká bodový lídr Mikuláš Krbec

Mikuláš Krbec ve Spartě prožívá svou premiérovou sezonu. Přestup do Sparty si pochvaluje, ale zároveň přiznává, že ambice Sparty v základní části byly vyšší než šesté místo. ,,Můj největší bod na vyhodnocení je vždy týmová hra a jelikož jsme skončili po základní části na šestém místě, tak ji nemohu vyhodnotit kladně. Za mě jsou sparťanské cíle mnohem výše, jak po individuální stránce tak po té týmové," říká před playoff Mikuláš Krbec, který v základní části posbíral 44 bodů za 26 asistencí a 18 branek.

1753_20210307_180927.png

Jsme odhodláni bojovat za celou Sparťanskou komunitu, říká k playoff Milan Garčar

Základní část Livesport Superligy je minulostí. Začíná playoff. Sparta do vyřazovacích bojů vkročí ze šestého místa a po vyhraném utkání proti Tatranu, které zvládla v prodloužení 6:5. Šesté místo Sparta obsadila po zisku celkem 48 bodů za sedmnáct výher a devět porážek. Sparta již zná svého čtvrtfinálového soupeře, tím bude Tatran, střešovičtí ukončili základní část na čtvrtém místě a Sparta na ně po výběru soupeřů zbyla. ,,Základní část nebyla dle našich představ, všichni ale vnímáme jedinečnost playoff a jsme odhodláni vybojovat něco úžasného pro nás samotné, ale také pro celou Sparťanskou komunitu," říká kapitán týmu Milan Garčar.

1752_20210304_114504.jpg

Poslední zápas základní části: Sparta o páté místo, Tatran o třetí a následný výběr soupeřů

Poslední utkání základní části na půdě Tatranu Střešovice nabídne velmi zajímavou podívanou. Oba týmy si mohou o místo polepšit ve finálním postavení v tabulce základní části. Zápas bude provázet speciální Studio florbal, ve kterém bude hostem také sportovní ředitel Sparty Jaroslav Berka. Po odehraném utkání Sparta - Tatran budeme moci ve studiu sledovat aktuální výběr soupeřů pro čtvrtfinálovou sérii playoff.