Zobrazeno 71 až 74 z celkem 74 článků.
1507_20190604_140924.jpg

Hráči A týmu začali letní přípravu nevšední akcí Sparta Day!

Klubová akce s názvem Sparta Day byla kromě jiného ve znamení hned několika důležitých událostí pro celou Spartu. Na domácí palubovce mohli diváci poprvé vidět první letní posilu Josefa Juhu, ale především se sparťanští fanoušci přišli rozloučit s odchovancem Ondřejem Svatošem. Ten ve Spartě prošel všemi mládežnickými kategoriemi, od elévů po A tým. Zažil s týmem jak úspěchy, tak boje o záchranu. Nyní se ,Sváťa, rozhodl pro změnu, kterou je nové zahraniční angažmá, když zamířil do švýcarského Unihockey Basel Regio.

1506_20190518_202122.jpg

,Vidím velký progres a v takovém týmu chci být také" říká nový mistr světa Josef Juha

Jak jsme Vás před časem informovali, první posilou Sparty pro nadcházející sezónu 2019/2020, se stal kapitán juniorské reprezentace Josef Juha. Nyní jde Pepa do Sparty nově také s titulem juniorského mistra světa, ke kterému dovedl tým v Kanadě v roli kapitána. Přinášíme Vám první rozhovor, ve kterém jsme novopečeného mistra světa nejprve vyzpovídali ohledně Sparty, druhou část jsme poté věnovali samotnému juniorskému šampionátu.

1501_20190505_184943.jpg

Nejmenší Sparťany čeká jedinečná klubová akce - Sparta day, dorazíš taky?

V letošní sezoně Sparťanský ,,A" tým poznal neskutečnou podporu z řad sparťanských hráčů. Projekt Sparťan patronem ukázal, jak moc Sparta drží pospolu nejen v nejdůležitějších momentech ligy, ale v podstatě každý domácí zápas. Nyní je tu velké díky v podobě Sparta Day od hráčů ,,áčka" směrem k nejmenším Sparťanům z akademií Podvinný Mlýn a Barrandov. Sparta day, kde bude program také pro rodiče se koná 28. května v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně, o co se jedná?

1500_20190426_102844.jpg

POSILA! Sparťanský dres s číslem 10 bude oblékat Josef Juha

Dohoda mezi Spartou a Pepou Juhou je stvrzena. Kapitán juniorské reprezentace a odchovanec FbŠ Bohemians je na cestě na Podvinný Mlýn, kde podepsal tříletou smlouvu. Nyní je na obou klubech, aby vyřešili podmínky přestupu. ,,Spartu dnes vidím jako tým, který se za poslední roky obrovsky posunul a ze kterého je vidět, že na sobě maká. To mě lákalo. Věřím, že zde budu moci ukázat svoji chuť na sobě dále pracovat," říká k přestupu Pepa Juha, který mimo jiné za pár dní odcestuje v roli kapitána České reprezentace na juniorské MS.