Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 61 až 70 z celkem 144 článků.
1602_20191218_113955.jpg

Spolupráce s florbalisty ACEMA Sparta Praha si vážíme, říká pan Douša, majitel Kozlovny Na ráně

Florbalový klub AC Sparta Praha navázala partnerství s Kozlovnou Na ráně. ,,Partnerství mezi florbalovým klubem AC Sparta Praha a Kozlovnou Na ráně z největší části spočívá v přípravě občerstvení na venkovní utkání našeho ,,A“ týmu. Mužský ,,A“ tým Sparty obdrží na každé výjezdní utkání krabičky s vydatným jídlem na cestu,“ říká k úvodu spolupráce provozní manažer Daniel Wetheim. Spolupráce ale nespočívá pouze v této oblasti.

1583_20191110_124042.jpg

,,Každý náš fanoušek je stejný bojovník jako naši kluci na hřišti," říká speaker Michal Vebi Veber

Sparta do nové sezony vstupila s několika novinkami. Hlavní změnou byly nové dresy, nově zrekonstruovaná UNYP ARENA, ale velmi významnou novou posilou při domácích utkáních Sparty se stal Michal Vebi Veber, speaker domácích zápasů, který do moderování dává srdce. ,,Sparta je srdcová záležitost a když přišla nabídka moderovat domácí zápasy florbalové Sparty, nemohl jsem odmítnout," říká Sparťanský speaker Michal Vebi Veber.

1582_20191107_123423.png

Klubový partner Bondster věnuje 10 mladým florbalistům kompletní vybavení

Po dvouleté spolupráci mezi Spartou a investičním portálem Bondster na úrovni sponzoringu A-týmu mužů, přicházíme společně s novým projektem, který je zaměřen na podporu mladých florbalistů. ,,Relativně dlouho jsme hledali ideální nastavení spolupráce, které by splňovalo představu Bondsteru pomoci potřebným dětem snadněji sportovat, a zároveň bylo tím správným přínosem pro naše hráče a hráčky. Nakonec jsme se jednoznačně shodli, že pomoc s pořízením sportovního vybavení, je ten pravý způsob spolupráce pro obě strany," říká generální manažer klubu Mgr. Václav Culka.

1548_20190912_163341.png

Aréna na Praze 9 mění svou tvář, domácí hala Sparty nově nese název UNYP ARENA

Tradiční název haly na Podvinném Mlýně – aréna Sparta je již minulostí. Partner florbalové Sparty University of New York in Prague prohlubuje partnerství s klubem a zahajuje partnerství také s Asociací Sparta. Novým názvem areny na Praze 9 je od 1. září 2019 - UNYP ARENA, která přes léto prošla velkou rekonstrukcí, za zmínku rozhodně stojí nový povrch, dvě nové led obrazovky a celkové ozvučení areny.

1514_20190606_143011.jpg

,Měl jsem více nabídek, klíčové bylo postupné poznávání potenciálu Sparty, říká Marek Vojta

Sparta do klubu přivádí velmi výraznou osobnost Českého florbalu. Na pozici šéftrenéra elitních týmů přichází do Sparty Marek Vojta, který působil přes dvacet let ve florbalovém Ústí nad Labem. ,,Mým hlavním úkolem bude spolupracovat na individuálním růstu s hráči, rozvoji hry i tréninkového procesu u elitních týmů," říká ke svému působení nová trenérská tvář Sparty Marek Vojta.

1447_20190114_113634.jpg

Letní soustředění s několika novinkami, včetně nového systému přihlašování!

V létě Sparťany čeká nabitý florbalový program, mimo letních florbalových turnajů, členy Sparty čeká také letní klubové soustředění, které se již tradičně uskuteční v Králově Dvoře, kde je pro florbalový a sportovní rozvoj mladých Sparťanů to pravé prostředí. Mladé Sparťany a Sparťanky letos čeká okořenění doprovodného programu, jaké novinky včetně nového systému přihlášení Sparťany čekají? To se dozvíte níže v článku.

ACEMA Sparta Praha

Pozvánka na valnou hromadu klubu

Jménem výkonného výboru bych vás chtěl pozvat na valnou hromadu klubu, která se bude konat ve čtvrtek 23. srpna 2018 od 11:30 hodin ve Sparta Aréně v kanceláři klubu. Václav Culka, předseda VV.