Sparta doma nestačila na Ostravu, v pátek SKV, v neděli Boleslav doma!

Dvacáté kolo Livesport Superligy Sparta odehrála na domácí půdě, kde bohužel padla s Ostravou 4:6 a z utkání odchází bez bodů. Tento týden se utká s SKV venku a domácí utkání nás čeká opět v neděli 29. ledna. Do UNYP ARENY zamíří Mladá Boleslav.

Muži A | 23. leden 2023
Sparta doma nestačila na Ostravu, v pátek SKV, v neděli Boleslav doma!

Po nevydařeném finále Poháru Českého florbalu si Sparta chtěla spravit chuť a na domácí palubovce získat potřebné tři body pro vyšší příčky Livesport Superligy. Od úvodu utkání se Sparta poměrně hledala a nedokázala vstřelit ani jednu branku, naopak soupeř se ve druhé polovině první třetiny dvakrát prosadil a získal vedení 2:0.

Prvního gólu Sparty jsme se dočkali z hole Mikuláše Krbce, ten v čase 33:15 snížil na stav 1:2, kterým začínala také třetí třetina, kde padlo nejvíce branek z celého utkání. Hned v úvodu třetí třetiny vyrovnal Matěj Čermák na 2:2, ale Ostrava své dvoubrankové vedení získala poměrně rychle zpět, v 52. minutě se dokonce dostala do vedení 5:2 a ani po brance Košira na 3:5 si vedení už vzít nenechala. Ostrava si z UNYP ARENY odvezla výhru 6:4. ,,V utkání jsme chtěli hrozně málo, hledali jsme jen ty příjemné situace a nechtěli jsme si ušpinit ruce. Mrzí mě to, protože tohle byl pro nás důležitý zápas. Vím, že po finále Poháru to pro kluky bylo těžké, my ale musíme být profíci a tohle zvládnout," řekl po utkání domácí trenér Marek Vojta.

Nabitý program pokračuje. V pátek Sparta zavítá na půdu SKV a v neděli se doma utkáme s Mladou Boleslaví, zápas v UNYP ARENĚ začíná v 19:00.

Těšíme se na vaši podporu!

Online program utkání Sparta - Boleslav

Dále čtěte