Elévky na svém druhém turnaji letošní sezony!

Elévky se v sobotu 22. října v sestavě Julča S., Bibi P., Róza M., Neda B., Naty H. a Liduška H., opět vydaly bojovat do prvního koše své soutěže.

Elévky | 31. říjen 2022
Elévky na svém druhém turnaji letošní sezony!

První utkání Sparta Girls odehrály proti SK Dvojce. Jednalo se o brzký ranní zápas, ve kterém holky předvedly velmi bojovný výkon a připsaly si výhru 8:4. Druhé utkání holky odehrály proti silným FbŠ Bohemians, hrály vyrovnaně, ale bohužel Sparťankám ke konci došly síly a prohrály o pouhý gól, utkání skončilo za stavu 4:5. 

Třetí zápas holky odehrály výborně, vyhrály 5:3 nad houževnatou Florbalovou akademií Mladá Boleslav. Čtvrté utkání si holky náramně užily a poradily si s Prague Tigers, kdy vyhrály 15:3. 

Na to, že holky hrály první koš v menším počtu, si s turnajem poradily výborně a nakonec obhájily krásné druhé místo. Po celou dobu turnaje holky krásně kombinovaly a střelecky se jim také velmi dařilo, všechny hráčky dělají během turnajů velké pokroky a jsme všichni moc zvědaví, kdy se dočkají prvního místa na turnaji. 

Gratulujeme všem hráčkám ke skvělému výkonu a také musíme poděkovat trenérce Julče Pecinové za její trenérskou premiéru. 

Autor článku: Terezie Morisáková

Dále čtěte