FOTOMATCH: Klubové focení v doprovodu zápasu Superligy a také utkání Sparta Girls!

Další domácí zápas Livesport Superligy je tady! Sobotní utkání, které je na programu už 15.10. bude mít opět speciální atmosféru. Před samotným Superligovým utkáním odehrají své ligové utkání také ženy, které nastoupí proti Týnu nad Vltavou od 15:00, od 18:00 poté budeme moci sledovat Superligu mezi domácí Spartou a Panthers Otrokovice, obě utkání bude sledovat Sparťanská mládež, pro kterou organizujeme klubové focení.

Muži A, Ženy | 13. říjen 2022
FOTOMATCH: Klubové focení v doprovodu zápasu Superligy a také utkání Sparta Girls!

Mužský A tým potřebuje vzpruhu. Po dvou domácích prohrách s Vítkovicemi a Tatranem přišla nečekaná ztráta bodů na palubovce České Lípy, která na nás doma vyzrála a dokázala zvítězit vysoko 8:4. Po utkání v České Lípě se tak jedná o třetí prohru A týmu v řadě a cíl do sobotního utkání je tedy více než jasný. 

Zisk tří bodů visí ve vzduchu a Sparťané budou chtít přerušit sérii nepříznivých výsledků a navázat na fantastickou výhru v úvodu letošního ročníku Livesport Superligy, kdy jsme porazili Liberec vysoko 9:1. Pevně věříme, že zaplněná UNYP ARENA našemu mužskému týmu pomůže a společně opět oslavíme domácí výhru. 

Své specifické utkání odehrají také ženy, které budou čelit Týnu nad Vltavou přímo v UNYP ARENĚ, kde běžně svá domácí utkání nehrají. Sparta Girls za sebou mají nedávno odehraný School match v Chomutově, kde jim velký počet fanoušků velmi prospíval, proto se ženy mohou těšit také do UNYP ARENY, kam je přijde podpořit nespočet mládežnických týmů. 

Utkání Sparta Girls začíná v sobotu 15.10. v 15:00, mužský A tým uvidíme od 18:00, doražte naše týmy podpořit! 

ONLINE PROGRAM UTKÁNÍ MUŽŮ.

Dále čtěte