Devět týmů Sparty startuje na jedenáctém ročníku Salming Cup 2022!

Jedenáctý ročník Salming Cup 2022 startuje už tento pátek! Prestižního mládežnického turnaje, který pořádá náš klub se letos účastní přesně 96 týmů. Turnaj se odehraje v termínu 26.-28. srpna v Praze, finálový den všech kategorií je na programu v neděli v hlavní turnajové hale - UNYP ARENĚ na Podvinném mlýně. Účastníky turnaje čeká porce pořádných předsezónních zápasů, ale také doprovodný program v čele s generálním partnerem turnaje florbalovou značkou Salming.

Devět týmů Sparty startuje na jedenáctém ročníku Salming Cup 2022!

Sparta na tento turnaj, kam se sjedou účastnícI ze všech koutů republiky, vysílá celkem devět týmů napříč všemi sedmi kategoriemi. Jednou z novinek jedenáctého ročníku turnaje je také nová kategorie s názvem GIRLS U15, tedy kategorie pro týmy starších žákyň. Dále na turnaji uvidíme kategorii elévů 3+1, mladších žáků, starších žáků, dorostenců, juniorů a juniorek. 

Jedním  z hlavních taháků tohoto turnaje je kvalitní hrací čas, který týmům nabízí tu pravou florbalovou přípravu do nadcházející sezony, ale také forma, jakou týmy mohou trávit svůj volný čas mezi zápasy. S partnery turnaje jsme pro všechny účastníky připravili možnost doplňkových aktivit za výhodné ceny. Týmy mohou navštívit plavecké bazény, lasergame, jumpparky, ale také Síň slávy Českého hokeje nedaleko UNYP ARENY v Galerii Harfa. 

Novinku si pro týmy připravil také generální partner turnaje Salming. Před turnajové haly zamíří takzvaný Salming Car, který hráčům a hráčkám zprostředkuje možnost vyzkoušet všechny novinky pro nadcházející sezonu 2022/2023. Dále zde na účastníky čekají velké slevy na najrůznější produkty. Více se o doplňkovém programu od Salmingu dozvíte na webu turnaje. 

Další novinkou je živý videopřenos, který poběží celý finálový den přímo z UNYP ARENY. Fanoušci jednotlivých týmů tak mohou sledovat finálová utkání živě. Odkaz na videopřenos najdete zde. 

Všem týmům Sparty přejeme na turnaji hodně štěstí a věříme, že turnaj bude pro mnoho týmů úspěšný jako v předešlých letech! 

Kompletní informace včetně propozic turnaje Salming Cup najdete na oficiálním webu turnaje. 

Dále čtěte